Om företaget

Kosta Förlag är ett bokförlag som specialiserar sig på det vi kallar livets goda.

Vi vänder oss till dig som är intresserad av form, design och glas. Vi vill sprida kunskapen om det underbara glaset och dess fantastiska formgivare och verka för att vi använder vårt glas och inte bara låter det samla damm i ett skåp.

Vi vänder oss också till dig som är road av bordets fröjder. Allt från mat och dryck till vackra dukade bord. Vi vill locka och inspirera!

Genom våra ägare - New Wave Group AB - finns också en koppling till idrottens värld. Ur det skapar vi litteratur om träning och välmående på alla plan.

Förlagets verksamhet startade våren 2006 och har sitt säte i Kosta. Vi driver också en bokhandel i Kosta Outlet i Kosta.

Våra ägare

New Wave Group är ett börsnoterat tillväxtföretag som skapar, förvärvar och utvecklar märkesprodukter åt profil- och konsumentmarknaden. Sin huvudsakliga verksamhet har företaget inom kläd-, accessoar- och gåvosektorn. New Wave är via egna bolag etablerat i 15 länder och 55 % av omsättningen sker utanför Sverige. New Waves konkurrenskraft ligger främst i bra produkter, starka varumärken, hög kunskap och service, samt ett väl utvecklat helhetskoncept. 

För mer information se: www.nwg.se