VACKERT I VASEN

De flesta av oss plockar en bukett av det som blommar för tillfället och sätter ner blommorna i vad som finns till hands. Eller köper tio tulpaner till favoritvasen. Det kan bli väldigt snyggt. Men ändå snyggare blir det om man tar ett steg till och tänker färg, form och kombinationer. 

Anna Leibel Nilsson har arbetat med blommor i hela sitt liv. För henne finns det alltid en tanke bakom varför en bukett ser ut som den gör. På sommaren är ängen hennes lager och på vintern tar hon vad som finns och bygger med. Våren och hösten är favoritårstider för den som gärna använder trädgården som bas. När Anna köper snittblommor tänker hon redan i affären på hur de ska arrangeras. Blommor och vas går alltid hand i hand.

I den här boken är det lätt att hitta egna favoriter och få tips om hur en bukett kan se ut. För även om ett blomsterproffs som Anna gör det lätt så finns det inget som är mer rätt än det du själv tycker om!

Anna Leibel Nilsson står för arrangemangen och idéerna, Gunnar Magnusson fotograferade dem och Gunnel Carlson, som bland annat är välkänd programledare för TV-programmet Gröna Rum, har skrivit texterna.

 

Titel:

Vackert i vasen

Författare:  

Gunnel Carlson

Stylist:

Anna Leibel Nilsson

Fotograf:

Gunnar Magnusson

Band:

Inbunden

Format:

180 x 180 mm

Illustrerad:

Rikligt ill. i färg

Omfång:

64 sidor

ISBN:

978-91-977647-1-1

Utkom:

april 2009